У Луцьку визначили переможців конкурсу соцпроєктів: хто отримає кошти

0
1
У Луцьку визначили переможців конкурсу соцпроєктів: хто отримає кошти
У Луцьку визначили переможців Конкурсу соціальних проєктів, спрямованих на вирішення проблем сімей/осіб, які опинились в складних життєвих обставинах у 2020 році.

Про це йшлося 17 червня під час засідання виконавчого комітету міської ради, повідомляє ІА Волинські новини.

Так, переможцями стали: проект дискусійний клуб «Книга для особливої мами» громадської організації «Ресурсний центр «Кольорова капустинка» (вартість 20 тисяч 180 гривень), проєкт «Тріада успіху: діти – батьки – педагоги» громадської організації «Інклюзивні студії» (вартість 21 тисяча 590 гривень), проєкт «Лікарняний клоун» благодійної організації «Благодійний фонд «Діти Здорові» ( вартість 26 тисяч 841 гривня) та проект «#LutskFamily Fest-ONLINE» волинського обласного відділення міжнародного благодійного фонду «Молодь з місією» (вартість 27 тисяч 600 гривень).

Реалізація рішення про затвердження переможців не вимагає додаткових витрат із бюджету міської територіальної громади.

Кошти виділятимуть в рамках Програми надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2018-2020 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні