Луцька депутатка розповіла, хто кращий керівник – чоловік чи жінка. ВІДЕО

0
-5
Луцька депутатка розповіла, хто кращий керівник – чоловік чи жінка. ВІДЕО
Вміння бути керівником, вести за собою колектив не залежить від статі, адже і чоловіки, і жінки є різні.

Про це розповіла депутатка Луцької міської ради Алла Надточій в інтерв'ю головному редактору ІА "Конкурент" Андрію Лучику.

На думку Алли Надточій, якщо жінка бере на себе відповідальність керувати людьми, то вона вже є сильною, активною і може ухвалювати необхідні рішення, як і чоловік.

"Тут я не можу сказати, що хтось є кращим. Колись, коли мені було 20 років і я прийшла вперше на роботу, я точно знала, що я хочу бути керівником. Було таке внутрішнє бажання, мабуть, стремління до цього. Можливо, те, що це був відділ збуту – і я спілкувалась з директорами постійно, з самого початку. Це було нелегко... Я їх боялась через те, що, мені здавалось, це люди, які можуть тебе швиденько якось присадити – і ти не будеш знати, що зробити. Але є періоди, коли ти кажеш: “Ні, я буду теж така сильна, як вони. Я це зможу, бо я цього хочу”, – розповіла вона.

За словами Алли Надточій, головне – бажання. І розуміння того, до чого ти йдеш і для чого це потрібно.

"Чи це для особистого Его – щоб його заповнити і сказати: “Я цього досяг”, – чи просто “бо я цього хочу”. А якщо десь заставляють… У нас сьогодні студенти - дуже часто батьки працюють за кордоном, отримують великі кошти і хочуть, щоб діти мали вищу освіту. А діти тут не хочуть її мати. А він (студент – ред.), можливо, хоче займатись чимось звичайним... А батьки бачать по-іншому", – додала депутатка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні