--> Під Луцьком висадили вздовж дороги 5 тисяч чорнобривців і розмалювали зупинку. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під Луцьком висадили вздовж дороги 5 тисяч чорнобривців і розмалювали зупинку. ФОТО

1
1
Під Луцьком висадили вздовж дороги 5 тисяч чорнобривців і розмалювали зупинку. ФОТО
Біля велосипедної доріжки в селі Липляни Луцького району активісти висадили понад 5 тисяч саджанців чорнобривців, зробили благоустрій на автобусній зупинці, пофарбували і розмалювали стіни в українському патріотичному стилі.

Про це пише ГО «Розвиток мікрорайонів міста» на своїй сторінці у фейсбуці.

Висадити чорнобривці вздовж 2 кілометрів дороги Луцьк-Жидичин – спільна ініціатива скульптора й «головного чорнобривця України» Василя Рижука та громадської організації.

До акції долучилося 45 небайдужих людей різного віку.

Впродовж двох днів перед висаджуванням землю обробляли трактором, переорювали траву та розпушували ґрунт. Власноруч вирощені чорнобривці надав Василь Рижук. Транспортом та пальним забезпечила компанія LinkTrans.

За ініціативи громадської організації зробили благоустрій на автобусній зупинці Липляни. Пофарбували і розмалювали стіни в українському патріотичному стилі. На стилізованій карті України зробили напис із висловом В.Чорновола «Україна починається з тебе» – з однієї сторони, а всередині зупинки на такій же ж карті намалювали квіти. Також встановили український стяг.

На фарбу витратили близько трьох тисяч гривень. Смітник та лавку за власні кошти придбав член ГО і депутат Жидичинської ОТГ Петро Мельничук.

«Попрацювали на славу! Щиро дякуємо усім небайдужим, хто долучився до акції! Зробімо Україну квітучою разом! Україна дійсно починається з кожного з нас!» – переконані активісти.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, а ще б, деяким велосипедистам клоунам донести до відома що якщо є доріжка то їхати по ній , а не по дорозі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні