Волинянка купила на автостанції квитки на автобус, а водій на ці місця дозволив сісти іншим

2
3
Волинянка купила на автостанції квитки на автобус, а водій на ці  місця дозволив сісти іншим
Волинянка придбала два квитки на автостанції у Любешові на автобус до Києва, але свої місця зайняти не змогла, бо водій автобуса дозволив там сісти іншим пасажирам.

Жінці з дитиною довелось самостійно шукати вільних місць по салоні автобуса.

Ситуація обурила пасажирку. Про випадок Оксана Симонович-Бубало розповіла у фейсбуці.

"Навіщо ми купуємо квитки на автостанції із вказаним місцем? Я думала, що це гарантує куплені місця і можна не турбуватись про місце, але ситуація із київським автобусом дуже обурила", – пише вона.

Пані Оксана розповіла, що завчасно купила на автобус два квитки (дорослий та дитячий) до Києва із Любешова. Коли приїхали на автостанцію, розминулись із водієм. А коли зайшли в автобус, їхні місця були зайняті, і люди сказали, що не пересядуть, бо їм дозволив водій.

"Ми вирішили дочекатись водія, простоявши 10 хвилин під автобусом. Коли водій прийшов, на звернення негативно відреагував і сказав, що потрібно було прийти раніше за всіх і зайняти ті місця, які подобаються, а тепер сідайте, де є вільне місце", – передала ситуацію пасажирка.

Жінка висловила запитання, навіщо навіщо купувати на автостанції квитки, якщо мають місце такі випадки. Ба більше, водій автобуса сказав, що це просто папірці.

Жінка обурена, що з дитиною довелось шукати вільні місця, і головне, що всім байдуже.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це діється скрізь на Волині. В 2017р. була схожа ситуація у мене на марш. НОВОВОЛИНСЬК - ЛЬВІВ. Звертався у "славнозвісну новостворену поліцію" - результат 0.!!!

Відповісти
Така ситуація кругом. Років 5 тому подібний випадок трапився у Володимирі, коли водій посадив пасажирів, які йому ж оплатила дорогу, а я з дитиною (у дитини буа гіпс на руці) змушені були СТОЯТИ, бо пасажири робили вигляд, що вони не бачать і не чують нас. Правда, дитину потім посадила жіночка. Сучпсні водії - даруйте, це бидло. Хоча іноді трапляються дуже порядні, хоча таких мало.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні