Ватажок «ДНР» дозволив в'їзд в охоплену COVID-19 Росію для отримання паспортів

0
3
Ватажок «ДНР» дозволив в'їзд в охоплену COVID-19 Росію для отримання паспортів
Ватажок "ДНР" Денис Пушилін дозволив жителям окупованого Донбасу їздити в охоплену COVID-19 Ростовську область (РФ) для отримання російських паспортів.

Про це йдеться в його "указі", пише "Остров".

Карантинні обмеження на виїзд до Росії тривають вже понад два місяці. Однак заради отримання паспортів країни-агресора Денис Пушилін дозволив виїзд "в складі організованих груп".

"Відновлюється організований перетин кордону з Росією для отримання громадянства РФ у спрощеному порядку", – йдеться в "указі".

Передбачається, що ці групи будуть повертатися в день в'їзду на територію РФ. В цьому випадку "паспортні туристи" "звільняються від дотримання двотижневої ізоляції при в'їзді на територію "ДНР".

Тим часом в Ростовській області станом на 21 червня кількість підтверджених хворих коронавірусів збільшилася на 153 і досягла 8534 чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні