У будинках на Соборності, Молоді і Кравчука у Луцьку не буде гарячої води. АДРЕСИ

0
5
У будинках на Соборності, Молоді і Кравчука у Луцьку не буде гарячої води. АДРЕСИ
Низка будинків на Соборності, Молоді, Кравчука тимчасово залишилися без гарячої води.

Про це повідомили в пресслужбі Луцьктепла.

У зв’язку з виявленням витоку на мережах холодного водопостачання з подальшим цілковитим затопленням підвального приміщення центрального теплового пункту на вул. Дубнівській, 12-б, 21 червня було тимчасово припинено надання послуги з гарячого водопостачання споживачам даного ЦТП.

Після відкачування води з підвалу ЦТП, здійснення належного ремонту працівниками КП «Луцькводоканал» та відповідного відновлення тиску холодної води ЦТП запрацювало, а послугу з гарячого водопостачання було відновлено після 20:30 того ж дня.

Сьогодні розпочали роботи з ліквідації витоку на тепловій мережі поблизу проспекту Соборності, 19.

Відтак, з 09:30 та на час виконання робіт із заміни аварійної ділянки мережі тимчасово припинено роботу ЦТП на проспекті Соборності, 19-б та проспекті Соборності, 20-б з відповідним тимчасовим відключенням споживачів від послуги з гарячого водопостачання.

Споживачами ЦТП на просп. Соборності, 19-б є мешканці житлових будинків на проспекті Соборності, 13, 13-а, 13-б, 15, 17, 19, 19-а, 21, 23, 25 і просп. Молоді, 23.

Споживачами ЦТП на просп. Соборності, 20-б є мешканці житлових будинків на просп. Соборності, 20, 20-а, 22, 22-а, вул. Кравчука, 16, 18, 20.

Плановий час завершення робіт та відновлення подачі гарячої води – сьогодні до кінця дня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні