--> Внаслідок аварії у Нововолинську, де автобус зіткнувся з легковиком, постраждали двоє людей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Внаслідок аварії у Нововолинську, де автобус зіткнувся з легковиком, постраждали двоє людей

0
-10
Внаслідок аварії у Нововолинську, де автобус зіткнувся з легковиком, постраждали двоє людей
У Нововолинську водій автобуса порушив правила дорожнього руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з легковиком.

Про це повідомляє "Буг".

Нагадаємо, ввечері 23-червня на виїзді з 15-го мікрорайону трапилася ДТП.

Як повідомив начальник Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, при виїзді ГРПП та СОГ на місце події було встановлено, що автобусом Setra керував житель Нововолинська, 1962 року народження. Рухаючись по проспекту Степана Бандери та повертаючи ліворуч на вулицю Луцька, він не надав переваги у русі.

Водій автобуса допустив зіткнення з автомобілем Opel Vectra, яким керував житель села Грибовиця Іваничівського району, 2000 року народження. Легковик рухався по головній дорозі Володимир-Волинський в напрямку Нововолинська.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів, які перебували в легковому автомобілі, отримали тілесні ушкодження. Житель села Шистів Володимир-Волинського району, отримав забійну рану потилиці, його не госпіталізовували. Жителька Нововолинська – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану нижньої губи, була госпіталізована в хірургічне відділення Нововолинської ЦМЛ.

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні