Водій Mercedes їздив по тротуарі луцького парку. ВІДЕО

1
-5
Водій Mercedes їздив по тротуарі луцького парку. ВІДЕО
У Луцьку патрульні притягнули до відповідальності водія, який рухався по тротуару в одному з парків Луцька.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

Днями, у соціальних мережах поширилося відео, на якому водій транспортного засобу Mercedes-Benz 220, здійснював рух по тротуару в одному з парків Луцька, чим порушував правила дорожнього руху та наражав пішоходів на небезпеку.

Вчора, інспектори патрульної поліції зупинили вказаний транспортний засіб, за кермом автомобіля перебував 24-річний водій. Поліцейські здійснили адміністративне провадження, врахувавши всі матеріали справи та пояснення водія. Останній повідомив, що дійсно керував транспортним засобом.

На водія автомобіля Mercedes-Benz 220 патрульні винесли постанову за вчинене адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 122 (Порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оленям мало дороги , вони ще по парку їздять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні