Почім продають першу чорницю на ринках Луцька. ФОТО

1
-1
Почім продають першу чорницю на ринках Луцька. ФОТО
У розпалі – сезон смачних ягід. Щоправда, цьогоріч вітамінне задоволення коштує чимало.

Які ж ціни «чорного золота» Волині – чорниці, які тільки от-от з’явилася у продажу дізналося інформаційне агентство «ВолиньPost».

Так, на ринку поблизу готелю «Лучеськ» ціна за ягоди становить 20 гривень за стакан або 100 гривень за літку. На ринку «Північий» та у продавчинь поблизу ТЦ «Гостинець» ціна трохи менша 40 гривень вартує пів літри чорниці, літра, відповідно, - 80 гривень.



Зауважимо, що чорницю, яку нам вдалося застати сьогодні, 24 червня, на ринках привезли із сіл Тростянець та Мощаниця, що у Ківерцівському районі.



Натомість жителі Камінь-Каширського району, зокрема села Підбороччя, розповідають, що чорниці у лісі – вдосталь. Щоправда, не всі ягідки вже доспіли, тож поки масово люди чорницю ще не збирають. Переймаються, що через ситуацію з коронавірусом цьогоріч будуть проблеми зі збутом зібраного вітамінного врожаю.

До слова, цьогорічні червневі ціни на чорницю не відрізняються від минулорічних. Покупці, за словами продавців, з радістю купують собі та своїм дітям смачні ягоди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому воно теба. Коронавірус. Немитими руками збирали, соплі у відро текли, немитими руками у банки накладають. Нехай самі їдять на здоров"я. У цьому році можна не купляти та пережити ці всі свіжі ягоди. Життя не стане за того, що не куплю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні