Чи закриють луцький дитсадок, у якому виявили коронавірус

1
6
Чи закриють луцький дитсадок, у якому виявили коронавірус
Станом на 24 червня в дитячому садку №36, що у Луцьку зафіксували один випадок коронавірусної інфекції. Заклад поки не закриватимуть.

Про це розповіла начальниця міського управління освіти Зіновія Лещенко, пише "Суспільне Волині".

Нагадаємо, зі слів головної санітарної лікарки області Наталії Янко, напередодні, 23 червня методом тестування CОVID-19 підтвердили у музичної керівниці.

Інформацію про випадок коронавірусу у дитячому садочку суспільному підтвердив начальник міського управління охорони здоров'я.

"Востаннє жінка була на роботі 11 червня. Зараз лікується вдома, під наглядом сімейного лікаря", - каже Володимир Лотвін.

Нагадаємо, від 22 червня, рішенням обласної комісії ТЕБ та НС дитячі заклади на території Волині мали припинити роботу. У Луцьку міська влада вирішила не посилювати карантин. Напередодні, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, розповів, що зачиняти дитячі садки у обласному центрі немає потреби.

"Я хочу нагадати, що невиконання рішень комісії може призвести до погіршення ситуації та подальшого посилення протиепідемічних заходів", - сказала головна санітарна лікарка.

Зі слів начальниці міського управління освіти, закривати дитячий садок наразі не будуть. Детальніше прокоментувати ситуацію у дитсадку Зіновія Лещенко пообіцяла згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В цьому садочку хворіють більше 10 працівників. Потрібно правду говорити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні