--> Липинська ОТГ перестане існувати – рішення Кабміну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Липинська ОТГ перестане існувати – рішення Кабміну

2
3
Липинська ОТГ перестане існувати – рішення Кабміну
Підгайцівська ОТГ поглине Липинську, а центром громади стане село Підгайці.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів України від 12 червня №708-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Волинської області».

До складу громади увійдуть населені пункти колишніх і наразі існуючих сільських рад: Липинської, Лищенської, Піддубцівської, Романівської Луцького району, Борохівської, Звірівської, Хорлупівської Ківерцівського району.

Центром громади визначене село Підгайці.

Нагадаємо, у перспективному плані формування територій громад Волинської області, який уряд затвердив 13 травня, центром громади називали село Липини, а Підгайцівська ОТГ мала приєднуватись до Липинської.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як завжди в народу нічого не питають! Сто відсотків той колишній регіонал, цар всія бруківки щось намутив. А як освітити вулицю в рідному селі то зась! Мені шкода, що кожна громада не може самостійно існувати із-за таких людей та їх переконань, політичних ігор. Для них - ми ніхто, ресурс. Хотілось аби ми на кінець могли б самі обирати що і як. Мене спочатку теж не влаштовувало, що моє село в Липинський ОТГ опиниться і я цілком розумію що це і не сподобається липинцям. Були окремі громади- було добре. Але ж ні, треба мірятися в кого що більше і до нього. Ще й той палиця зі своїм луцьком. Всім мало землі та влади.
Відповісти
То чи не краще Липинський ОТГ приєднатись до міста Луцька?!! Це логічно і безумовно, мабуть, краще.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні