--> Пішов у засвіти ветеран лісівничої справи на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пішов у засвіти ветеран лісівничої справи на Волині

0
1
Пішов у засвіти ветеран лісівничої справи на Волині
Помер знаним лісовод, мисливствознавець, професіонал справи та наставник молоді Микола Корнейков.

Про це йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

22 травня лісівники Горохівщини ще привітали його з 76-ляттям. До останніх днів Микола Андрійович вів активний спосіб життя.

Ветеран лісового господарства «Горохівське ЛМГ» мешкав у селі Лобачівці Горохівського району.


Свій трудовий шлях лісівника Микола Андрійович розпочав у 1975 році. Спочатку – єгерем Горохівської районної організації УТМР, згодом – мисливствознавцем. Його управлінський талант не лишився непоміченим – у 1992 році чоловіка призначено директором тодішнього державного мисливського господарства «Горохівське», а згодом – реорганізованого ДП «Горохівське ЛМГ».

На відповідальності Миколи Корнейка було 33 тисячі гектарів лісових угідь. Дуже різних за усіма характеристиками, а відповідно – з потребами індивідуальних підходів у догляді.

Перебуваючи на заслуженому відпочинку, Микола Андрійович не переставав працювати в лісовому господарстві – займав посаду спостерігача-пожежного у Ново-Зборишівському лісництві рідного підприємства.

Микола Андрійович всі ці роки залишався у лісівничому строю. Якось на урочистості з нагоди Дня працівника лісу і в м. Горохів, які проходили у районному народному домі «Просвіта», разом зібралися працівники ДП «Горохівське лісомисливське господарство» та ДП «СЛАП «Локачіагроліс».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні