--> У луцьких багатоповерхівках не працює 21 ліфт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцьких багатоповерхівках не працює 21 ліфт

0
4
У луцьких багатоповерхівках не працює 21 ліфт
У луцьких багатоповерхівках зупинили 21 ліфт.

Про це розповіли "Суспільному" в департаменті ЖКГ. Деякі з підйомників "стоять" вже кілька місяців.

У луцькій дев’ятиповерхівці на вулиці Даньшина, 52 А ліфт не працює три місяці, розповідає мешканка Юлія Бєла. Гроші на ремонт жильці зібрали.

"З 18 березня відключили. І по сьогоднішній день зрушень ніяких не має. Ми гроші зібрали по 2700. У нас уже є 65 тисяч гривень. Я вже їздила у департамент ЖКГ і не має ніяких зрушень", - розповідає жінка.

Зі слів керівника відділу з міському ЖКГ, ремонт ліфтів проводитиметься на умовах співфінансування: 30 відсотків грошей збирають мешканці будинку, 70 відсотків - з міського бюджету.

Схожа ситуація багатоповерхівці на бульварі Дружби Народів, 10. Там проживає до ста людей.

"На Паску відключили і з того часу не працює. Є старші, є сім’я, де хлопчик взагалі на інвалідному візку", - каже мешканка будинку Вікторія Воробйова.

Лучани скаржаться на несправність ліфтів у Центр надання адміністративних послуг щотижня, каже його керівниця Лариса Карп’як.

"Станом на сьогодні, на ремонт 9-ти із 21 зупиненого підйомника виготовили проєктно-кошторисні документи. «Буде оголошено тендер, хто його виграє, той приступить до роботи", - каже директорка ЦНАПу.

Як розповів журналістам керівник відділу профільного департаменту ЖКГ міської ради Віктор Фіщук, коли відбудеться тендер, наразі невідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні