Які атракціони зноситимуть у луцькому парку

0
6
Які атракціони зноситимуть у луцькому парку
У Луцьку демонтаж атракціонів стосується винятково 4-х найстаріших качель, які після 2017-го року не працюють через несхвальний висновок експертизи.

Про це йдеться на сторінці Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки у фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чому в луцькому парку зноситимуть атракціони.

Натомість вони є комунальним майном, тому тривалий час відбувалися певні погоджувальні процедури щодо списання.

Що зноситиметься?

Човники дитячі
Човники дорослі
Атракціон «Сонечко»
Атракціон «Веселий потяг північ».
На останньому нещодавно ще каталися діти.

«Старенький потяг – це були легкозйомні рельси і фігурки-вагончики, це все пішло на склад, натомість вже кілька років на цьому ж місці курсує новий потяг «Малятко», який ми відносно недавно придбали для парку. Щодо пунктів 1-3 – ці качелі стаціонарні, на фундаментах, лише після їхнього демонтажу може йтися про придбання нових, які ми справді шукаємо і вибираємо цікаві і оптимальні варіанти», – йдеться у повідомленні.

Проте зауважують: не всі атракціони старі. Із минулого століття справді ще експлуатуються «Веселі гірки», «Орбіта», «Сюрприз», «Колесо огляду».

«У цьому факті ми бачимо передусім результат належного їх догляду, вчасних техоглядів і ремонтів, завдяки чому комунальне майно збережено, працює і ще й заробляє в місцевий бюджет податки та орендну плату. А інша частина атракціонного комплексу – це техніка новіша за більшість ваших особистих автомобілів, друзі! Новенькі автомобілі Автодрому – 2019-й рік випуску! Улюбленець школярів «Вальс» (в народі «Ракушки») – 2005-й р.в. Дорослі ланцюжки – 2008-й р.в. Дитяча фігурна каруселі «Коники» – 2010-й р.в. та інші!» – пояснило керівництво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні