Як захистити шкіру від старіння влітку*

0
2
Як захистити шкіру від старіння влітку*
Всім відомо, що сонячні промені негативним чином впливають на шкіру, але мало хто надає цьому велике значення.

Проте нехтувати захистом від ультрафіолету не варто, адже випромінювання стає причиною потемніння шкіри, а його надлишок викликає такі негативні явища, як пігментні плями, фотостаріння, висипання. А також провокує серйозні захворювання, серед яких і смертельна меланома.

Люди різного віку можуть стикатися із цими проблемами, але вікова шкіра знаходиться в більшій зоні ризику, оскільки є ослабленою іншими факторами. Тому вкрай необхідно захищати епідерміс і робити це змолоду.

Салонні процедури допоможуть підтримати тонус обличчя в літню пору. Оскільки сонячне випромінювання пошкоджує колагенові волокна, їх слід відновлювати за допомогою професійних масок та масажу. А ось від пілінгів і відбілювання слід відмовитись на цей період. Якщо ви бажаєте зекономити кошти, то подібні маски можна робити і вдома, але обов’язково проконсультуйтесь у косметолога. Існують також народні рецепти, які впораються з таким завданням не гірше.

На пляжі ми звикли використовувати сонцезахисну косметику – хтось для профілактики опіків, хтось для інтенсивнішої засмаги. Але в обох випадках продукти містять певний фактор УФ захисту. Та на ділі потрібно користуватися такими засобами і в повсякденному житті. Тим паче, що зараз вони представлені у широкому асортименті.

Якщо інші частини тіла хоч якось прикриті одягом, то обличчя бере на себе всю силу удару. Тому використовуйте будь-яку можливість захистити його.

Перше – це якісне очищення щодня. Потім замініть свій звичний крем для обличчя на такий, що містить SPF. Також віддавайте перевагу декоративній косметиці з вмістом сонцезахисних компонентів – тональним засобам та пудрам. Не забувайте про губи: з бальзамом ви завжди будете мати привабливий, а головне здоровий вигляд.

Літо - це час для збагачення організму вітамінами, не відмовляйте собі у сезонних овочах, фруктах та ягодах. Зараз вони як ніколи корисні, адже стиглі та свіжозібрані. Так ви будете боротися з ультрафіолетом зсередини, зміцнюючи імунну систему та все тіло в цілому. Якщо не маєте змоги повноцінно і правильно харчуватися, допомагайте організму добавками.

Захищаючи себе, попіклуйтеся і про рідних. Допоможіть літнім родичам у виборі крему для обличчя, запропонуйте чоловікові замінити звичний лосьйон після гоління на флюїд з SPF.

собливу увагу приділіть діткам, чия шкіра надто чутлива, придбайте для маляти спрей чи легке молочко для використання на личку та всьому тілі. А ще зайвим не буде дитячий бальзам для губ.

Оновлюйте нанесення засобів протягом дня та після купання згідно вказівок на упаковці (показник SPF означає не силу захисту, а час, протягом якого перебування на вулиці може бути безпечним). За можливості обмежте прогулянки під час максимальної активності сонця.
Ще радимо запастися продуктами на основі Д-пантенолу, які знадобляться у разі опіків та інших шкірних ушкоджень.

В магазині PARFUMS представлений широкий вибір продукції, серед якої ви знайдете все необхідне для комфортного догляду та безпечної засмаги.

Тепер сонечко приноситиме тільки позитив і гарні емоції!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні