Бенкет під час «чуми»: до чого може призвести масовий відпочинок українців

0
2
Бенкет під час «чуми»: до чого може призвести масовий відпочинок українців
Довгоочікувані вихідні на День Конституції в Україні стали приводом для багатьох громадян, щоб виїхати за межі міста для відпочинку. І йдеться не лише про власні дачі і домівки, а повноцінний відпочинок під час карантину. Ще й коли кількість хворих в нашій країні б’є антирекорди.

Дуже скоро ми зможемо побачити наслідки цього нехтування навіть мінімальними правилами безпеки.

Факти ICTV
розповідають, як пройшли вихідні українців під час карантину, і до чого це може призвести вже найближчим часом.

Бенкет під час карантину

Попри те, що кількість хворих на коронавірус в Україні зростає колосальними темпами, громадяни вирішили не відмовляти собі у задоволенні і виїжджали за межі міст, щоб традиційно відпочити, смажити шашлик, купатися на пляжах тощо.

Особливу увагу привернула Одеса, адже складалося враження, що туди почали з’їжджатися туристи з усієї країни.

Наплив відпочивальників до міста передбачали ще на початку вихідних, коли на в’їзді до Одеси утворилася черга з автомобілів у кілька кілометрів. Така ситуація була пов’язана з тим, що для проїзду була відкрита лише одна смуга у зв’язку з ремонтом мосту через лиман.

Однак це не означало, що напливу людей не було. Цими вихідними в Одесі спостерігався справжній курортний сезон з усіма можливими порушеннями карантину.

Ввечері на вулицях можна було побачити сотні людей, які не дотримувалися соціальної дистанції і не носили маски. Приблизно така ж ситуація спостерігалася й на пляжах міста. Громадяни купалися і засмагали забувши про мінімальні заходи безпеки.

Складалося враження, що на пляжах навіть ніхто і не спостерігав за тим, щоб люди хоча б дотримувалися соціальної дистанції у воді та на суші.

І все попри те, що у місті вирішили посилити карантин з 22 червня. Так, це не стосувалося пляжів, але мало б бути сигналом для багатьох громадян про те, що потрібно бути обережними на відпочинку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні