На Хмельниччині місцеві жителі повстали проти української військової техніки

19
-4
На Хмельниччині місцеві жителі повстали проти української військової техніки
У вівторок, 30 червня, в Шепетівці Хмельницької області місцеві жителі перекрили дорогу, щоб військова техніка не могла проїхати по місту на полігон.

Про це в фейсбуці написав користувач Саша Ядаменко. Він розповів, що в місті знаходиться ДП "Шепетівський ремонтний завод", на якому ремонтують військову техніку. Звідти вона відправляється на фронт, проте спочатку її потрібно перевірити на місцевому полігоні.

Раніше шлях з заводу на полігон лежав через територію м'ясокомбінату, але тепер власниця заборонила їм проїзд. Через це техніку потрібно гнати через вулиці міста, що не сподобалося місцевим жителям. У підсумку, вони перекрили дорогу легковим автомобілем.

"2014 повернувся, просто немає слів. У Шепетівці дорогу військовій БМП перекрили легковим автомобілем: жоден танк не пропускають. Жителі вулиць Промислової та Гранітної заявляють, що жодної військової машини більше за своїми вулицями не пустять. Люди заявляють, що військова техніка створює їм дискомфорт: викликає нервову напругу, а також псує дорожнє покриття", – написав Ядаменко.

На місце перекриття була викликана поліція. Правоохоронці заявили, що техніку з заводу все ж можна переганяти по міських вулицях. Але в публікації стверджується, що місцеві люди на це ніяк не відреагували, а машину з дороги не забрали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що підготовка чергової "НР" .Чи може путінська бронетехніка їм більше до вподоби?! А танком того легковика слабо? В країні війна, а ми церемонимся з "саботажниками"!
Відповісти
А ти шо дома робиш , херой ?
Відповісти
Жінці дупу миє..що він ще може робити..гавномут
Відповісти
Знаешь ли, глядя на разгул нацизма в этой богом забытой стране, я бы с большем уважением отнёсся к путинской технике, чем к головорезам вэсэушникам.
Відповісти
А не боїшся що за такий пост тебе за "коки" візьмуть якщо не СБУ , то ті ж "весеушники"?!
Відповісти
Ну то вали до свого путлєра, недорозвинуте!!!!
Відповісти
А ты, тварь уёбищная, заткни своё еблище!!!
Відповісти
До злого, ну дуже злого бандерівця. Розумнику ти наш!!! Шепетівка це не твоя бандерівщина, це Хмельниччина. Люди не живуть твоїми нацистсько-патріотичними ідеями, а бажають покращити добробут доріг свого міста. Заспокойся та напиши скаргу своєму Богу - Петрові Порошенкову.
Відповісти
Шо ти мелеш недоразвите.
Відповісти
Ну да, там же одні путлєродрочери живуть
Відповісти
Через кончу заспу чи кончену заспу нехай пиздують
Відповісти
Хахахахахаха. Сброд дебiлiв. Це ось цi грунтовi дороги на фото вони намагаются зберегти. Сука рагулi херовi.
Відповісти
По-хорошему, перекрывать дороги - маловато будет.
Следовало бы ловить этих гадов вэсэушников, и тут же вешать!
Відповісти
А коцюбою по **бальніку не хочеш отримати?!
Відповісти
Полай ещё, собака дикая.
Відповісти
Наташа -дікая
Відповісти
Так пусть воевать идут сами. А то перекрыли дорогу... Тьфу...
Відповісти
Кому техніка Українська неподобаеца пез до Путіна підара того а нам техніка тут нада в зоні оос І іще одне еслі жителям неподобаеца техніка військова нехай беруть зброю і ідуть воювати і синочків мажорів одним словом захищати Українській народ і землю свою СЛАВА УКРАЇНИ ГЕРОЯМ СЛАВА
Відповісти
1тачку чавите танком і ця вата здується одразу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні