Випала з матрацу: на Херсонщині під час купання в морі загинула 3-річна дитина

0
-3
Випала з матрацу: на Херсонщині під час купання в морі загинула 3-річна дитина
У курортному селі Залізний Порт Голопристанського району Херсонської області під час купання на надувному матраці втопилась 3-річна дівчинка.

Про це повідомляє пресслужба обласного управління поліції.

Дитина приїхала на на узбережжя разом з 56-річною бабусею та її 38-річним співмешканцем.

Рятувальники, яких викликав співмешканець, витягли дівчинку на берег, але врятувати її, на жаль, не вдалося. На місці події працювала слідчо-оперативна група Голопристанського відділення поліції. 38-річний чоловік пояснив правоохоронцям, що пішов купатися з онукою своєї співмешканки, дівчинка знаходилася на надувному матраці і вони відпливли приблизно на 50 метрів від берега. Потім дівчинка випала з матрацу в море, чоловік намагався пливти з дитиною до берега, але не розрахував сили. До берега він доплив сам, потім викликав рятувальників.

Поліцейські на місці перевірили чоловіка на вміст алкоголю, він був тверезий. Відкриті кримінальні провадження за п.2.ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України та ч.3 ст.135 «Залишення в небезпеці» КК України. Тіло дитини направили на судово-медичну експертизу. Поліція розслідує всі обставини трагедії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні