Чи хочуть луцькі вчителі навчати дітей дистанційно. ВІДЕО

1
6
Чи хочуть луцькі вчителі навчати дітей дистанційно. ВІДЕО
Депутати Луцькради звернулись до Кабінету міністрів України щодо неефективності дистанційного навчання учнями шкіл. У листі вказали на недоцільність упровадження такого навчання.

Як розповіла "Суспільному" начальниця міського управління освіти Зіновія Лещенко, з 12 березня, через запровадження карантину 27 684 учні усіх шкіл міста навчалися на дистанційній формі. Нині, каже, сподівається, що Кабмін дослухається до луцьких депутатів і з 1 вересня діти сядуть за парти.

"Міносвіти має розробити програму, де нам порадять чи через день організовувати навчання чи в декілька змін. Чи батькам розрахуватися із роботи і займатися навчанням дітей", - каже Зіновія Лещенко.

Кореспонденти зібрали думки школярів, батьків та вчителів щодо дистанційної форми навчання.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві освіти та науки повідомили, що поки не збираються переводити школи на дистанційне навчання з першого вересня, проте це рішення буде залежати виключно від епідеміологічної ситуації в Україні

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проти звичайного навчання нічого не маю проти але за свої 8 років школи я зрозумів що будь яке спілкування з однолітками перетворюється на синці.Не думаю що це дуже корисно для мене.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні