Лучанин просить забрати розмітку велодоріжок з тротуарів, бо це – «повний капець»

4
5
Лучанин просить забрати  розмітку велодоріжок з тротуарів, бо це – «повний капець»
У Луцьку просять не малювати велодоріжки на пішохідних тротуарах.

Таку петицію зареєстрував сьогодні, 6 липня, Микола Гончарук.

"Як велосипедист і як пішоїхід звертаюсь до влади міста: припиніть наносити велодоріжки на пішохідні тротуари. Ви робите тільки проблеми людям. Створюєте стан підвищеної небезпеки для пішоходів. Коли я велосипедист – я не можу нормально їздити по цих доріжках, бо там постійно ходять люди", – звертаєтьчся чоловік.

Він також зазначає, що доріжки пролягають біля зупинок та дверей магазинів так близько, що людям просто неможливо не ходити по них.

"Коли я пішохід – я на тротуарі не можу почуватись у безпеці, бо там постійно літають велосипедисти, які можуть в любий момент наїхати на мене. Мені вже на тротуарі доводиться озиратись і почуватись в небезпеці! Малу дитину неможливо пустити самостійно ходити по тротуару, бо там ганяють велосипедами", – арґументує.

"Люди постійно ходять по цих доріжках, бо ви забрали у пішоходів тротуари, їм нема куди діватись. Припиніть наражати на небезпеку людей та створювати аварійно небезпечні ситуації", – звертається до влади.

Лучанин пропонує розширити тротуари, а не забирати їх у пішоходів. Переконаний, що у 80% випадків є куди розширювати: "Бо це повний капець, а не велодоріжки", не стримує емоцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Згідний! Ще й на електроскутерах ганяють! Всіх на дорогу!
Відповісти
Розширять тротуари, то ще більше на них будуть авто поркувати, і не велодоріжках теж.
Такі велодоріжки треба так будувати щоб там авто неможливо поставити, і пішохід відчував що це не пішохідна зона.
Відповісти
Вело доріжки на тротуарі то точно зло... !!! Біля проїзжої частини треба таке робити!!!
Відповісти
Абсолютно підтримую. треба забрати з тротуарів велодоріжки, бо це реальна жесть. Я особисто вже кілька разів, гуляючи по тротуарі з колискою з малою дитиною, ледь не потрапляв під колеса отих самих велосипедистів. Нервів і всього іншого не було меж. Ще трохи - і тих велосипедистів почнуть отакі тати як я просто грубо бити (по голові і ногами). Вони їдуть як хочуть, і по доріжках і ні. Я не знаю і не хочу знати, як там з велодоріжками у Європі, але мені подобається, як в Азії. Якщо ти пересуваєшся на будь-якому транспортному засобі, то ти пересуваєшся по дорозі, тобто проїжджій частині. а не по тротуарі. Неважливо: машина, автобус, трактор, велосипед, ішак - якщо ти їдеш - то їдь по дорозі, а по тротуарі мають люди ходити. Ходити!!! Не їздити!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні