На кордоні з Польщею запрацював ще один пункт пропуску

0
-2
На кордоні з Польщею запрацював ще один пункт пропуску
Від сьогодні на українсько-польському кордоні відновлює роботу автомобільний пункт пропуску "Будомєж – Грушів".

Як повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України, пропуск легкового та вантажного транспорту відновили сьогодні, 6 липня, о 1 годині ночі.

Станом на 8:00 кордон тут перетнули 74 особи. Держприкордонслужба відновила роботу цього пункту пропуску відразу ж, як це стало можливим з польської сторони, йдеться в повідомленні.

Прикордонники нагадали, що уряд України 20 травня ухвалив рішення про відновлення роботи всіх пунктів пропуску на кордоні з країнами Європейського Союзу та Молдовою.

Українська сторона готова відновлювати міжнародний рух у тих пунктах пропуску, де це готова зробити суміжна сторона. Так, на кордоні з Польщею на сьогодні поки що не здійснюється пропуск в пунктах пропуску "Смільниця", "Угринів", "Устилуг". Українські прикордонники готові відновити роботу цих пунктів пропуску, щойно з польської сторони запрацюють пункти "Кросценко", "Долгобичув" та "Зосін" відповідно. На 6:00 сьогоднішнього дня черг перед пунктами пропуску на ділянці кордону з країнами Євросоюзу немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні