Коронавірус в області: помер волинянин, якого виписали з лікарні

0
3
Коронавірус в області: помер волинянин, якого виписали з лікарні
У Ратнівському районі зафіксували летальний випадок від ускладнень коронавірусу.

Про це стало відомо в понеділок, 6 липня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що за останню добу зафіксували летальний випадок від коронавірусу в Ратнівському районі. Помер 70-річний волинянин.

«Захворів 10 червня і перебував на лікуванні у Ратнівській ЦРЛ з діагнозом – пневмонія. Виписаний був 23 червня. Помер вдома 4 липня. Від супутніх захворювань серцево-судинних та онкологічного», – розповіла посадовиця.

Зазначимо, за останню добу на Волині зареєстровано 47 нових випадків захворювання на COVID-19, з них 4 в дітей та 7 у медичних працівників.

Нові випадки виявили: м. Луцьк – 19, Луцький район – 4, Ківерцівський район – 11, Любешівський район – 3, Локачинський район – 2, Маневицький район – 2, Любомльський район – 1, Камінь-Каширський район – 1, Ковельський район – 1, Ратнівський район – 1, Турійський район – 1, Шацький район – 1. Одужало за добу 46 осіб, в тому числі 2 дітей та 3 медичних працівники. Один випадок хвороби завершився летально (Камінь-Каширський район).

Загалом станом на 6 липня в області зареєстровано 2752 випадки COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР, з них 171 у дітей та 417 у медичних працівників. Одужало 847 осіб, з них 64 дитини та 165 медичних працівників. 69 випадків хвороби завершилось летально, в тому числі померло 3 медичних працівники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні