На Миколаївщині під час негоди човен з рибалками віднесло у відкрите море

0
13
На Миколаївщині під час негоди човен з рибалками віднесло у відкрите море
У Миколаївській області рятувальники надали допомогу громадянам, човен яких під час негоди почало відносити у відкрите море.

Це передає УНН із посиланням на повідомлення у пресслужбу ДСНС.

"5 липня о 18:00 ... від відпочиваючого надійшло повідомлення про те, що під час раптової зміни погодних умов: а саме поривчастого вітру і дощу, у відкрите море почало відносити рибацький човен із людьми. Подія трапилась в акваторії Чорного моря в районі Лагерної коси, що на Очаківщині", - йдеться у повідомленні.

До вказаного місця направлено черговий караул 22 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Співробітники ДСНС на рятувальному катері UMS-600 “Рятівник-2012” дістались до гумового човна “БАРК 260”, який знаходився на орієнтовній відстані 1500 м від берега.

Двох громадян рятувальники пересадили у власний плавзасіб та прикріпивши до свого їхній човен, дістались до берегової лінії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні