Як у селі під Луцьком чекають Зеленського. ФОТО

0
-2
Як у селі під Луцьком чекають Зеленського. ФОТО
У селі Крупа Луцького району очікують на приїзд Президента України Володимира Зеленського.

Вранці у четвер, 9 липня, у селі Крупа, куди з робочим візитом має прибути Володимир Зеленський, – десятки правоохоронців, рятувальники.

Побачити Президента зібралися й селяни. Щоправда їх біля садочка, який має проінспектувати Зеленський, небагато.

На вході до двору дитсадка журналістам міряють температуру, перевіряють документи, вміст сумок та вимагають одягати засоби індивідуального захисту.

Нагадаємо, про візит Президента на Волинь стало відомо з місцевих ЗМІ ще минулого тижня.

Повідомлялося, що Володимир Зеленський зустрінеться із бізнесменами, а також огляне будівництво дороги та дитсадка. Також Зеленський зустрінеться із представниками найбільших підприємств та організацій Волині на території Луцького замку, якщо дозволятимуть погодні умови.

У рамках робочого візиту Президент мав оглянути об'єкти, які втілють у межах проєкту «Велике будівництво»: облаштування однієї з доріг, а також дитсадка у селі Крупі.

Нагадаємо, вчора в селі Крупа Луцького району активно готувалися до приїзду Президента України. Ремонтники латали ями на дорогах, комунальники косили траву, а дорожники ремонтували знаки.

Заступник начальника управління капітального будівництва обласної адміністрації пояснив, до роботи у Крупі не пов’язані з приїздом Володимира Зеленського.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Роблять дорогу на всю катушку»: як у селі під Луцьком готуються до приїзду Зеленського. ВІДЕО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні