--> Президент пояснив, чому призначив головою Волинської ОДА немісцевого. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Президент пояснив, чому призначив головою Волинської ОДА немісцевого. ФОТО

0
3
Президент пояснив, чому призначив головою Волинської ОДА немісцевого. ФОТО
Президент України Володимир Зеленський пояснив, чому призначив головою Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка, який народився в Луганській області.

У четвер, 9 липня, під час робочого візиту Президента на Волинь журналісти запитали в Зеленського, чому головою Волинської ОДА призначили немісцевого, а представника Луганської області Юрія Погуляйка.

«Я не знаю всі кадрові рішення в обласній адміністрації, бо я Президент всієї країни, а не Президент всіх облдержадміністрацій. Ми призначили голову ВОДА, з усіма головами у нас є домовленості. Є якийсь час, коли в них є можливість призначати того, кого вони бачать. Якщо ми бачимо, що політика голови Волинської облдержадміністрації тієї чи іншої виправдовує себе, якщо ми бачимо позитивний результат, – залишаємо цього голову. Я впевнений, що на Волині багато прекрасних, професійних людей. Мені здається, що голова Волинської ОДА взяв ту команду, з якою він працював раніше, щоб швидше ввійти в процес. Мені здається, що представники Волині таки повинні бути, але при всьому цьому, мені здається, політику області мусить оприділити саме голова обласної державної адміністрації», – пояснив Володимир Зеленський.



Голова Волинської облдержадміністрації пояснив, що серед його заступників є волинянин.

«У мене одна заступниця з Чернівців (Тетяна Щербак), заступник, який контролює і координує роботу правоохоронних органів з Волині (Анатолій Костик), і третій заступник (Олександр Троханенко) – він дійсно з Донецької області. І я – єдиний представник Луганської області», – сказав Погуляйко.

Президент України Володимир Зеленський зауважив, що якщо волиняни просять в адміністрацію когось з області – це потрібно зробити.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні