--> «Райони пішли під воду»: чи отримають волиняни компенсацію за втрачений врожай | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Райони пішли під воду»: чи отримають волиняни компенсацію за втрачений врожай

0
3
«Райони пішли під воду»: чи отримають волиняни компенсацію за втрачений врожай
Президент України Володимир Зеленський розповів, чи виплатить держава матеріальну компенсацію волинянам, які втратили врожай через рясні дощі та підтоплення.

Про це Зеленський розповів у четвер, 9 липня, під час робочого візиту в село Крупа Луцького району, де проінспектував новозбудований дитячий садочок.

Зазначимо, що жителі Шацького, Старовижівського, Любешівського, Камінь-Каширського і Ратнівського районів потерпають від найбільшого за останнє десятиріччя літнього паводка.

«Складно зараз сказати, чи буде матеріальна компенсація. Те, що держава повинна і це обов’язок держави – захищати своїх людей, тому ми повинні це зробити. Я поки не готовий відповісти на це запитання, бо воно більше до уряду. Я не знаю глибину. І вибачте за те, що я не знаю глибину саме цього питання, що стосується Волині. Перед тим, як я сюди приїхав, мені сказали, що є з цим проблеми», – сказав він.



Володимир Зеленський пообіцяв після цієї розмови зв’язатися з Прем’єр-міністром.

«Треба зрозуміти, як і якою сумою коштів вони збираються допомогти Волині», – додав Президент.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вода стоїть у хатах: показали наслідки найбільшого за останні десятиріччя літнього паводка на Волині. ВІДЕО


Головне фото – ілюстративне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні