На Херсонщині власники клубів на знак протесту проти карантину хочуть перекрити міст

0
-5
На Херсонщині власники клубів на знак протесту проти карантину хочуть перекрити міст
На Херсонщині власники нічних клубів сьогодні планують перекрити Антонівський міст, який пролягає через Дніпро, протестуючи проти обмежень роботи розважальних закладів після 23:00.

Для вирішення проблеми голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв запропонував власникам клубів зустрітися і створити ініціативну групу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

“Щойно мені повідомили, що сьогодні близько 17:00 власники нічних клубів області планують перекривати Антонівський міст протестуючи проти обмежень роботи розважальних закладів після 23:00”, - написав Юрій Гусєв.

Він зазначив, що в Херсонській області, завдяки злагодженій та професійній роботі медиків та штабу, ситуація з розповсюдженням коронавірусу є кращою, ніж у більшості інших регіонів України.

“Саме тому у нас діє адаптивний карантин і ми були останньою областю, яка ввела обмеження на роботу розважальних закладів (нічних клубів) після 23:00. Введення цих обмежень обумовлено відповідною Постановою Кабінету Міністрів України від 8 липня 2020 №588, дія якої поширюється на усі регіони і є обов‘язковою до виконання”, - сказав Юрій Гусєв.

Він додав, що розуміє, що для дуже багатьох підприємців та їх родин можливість заробітку на діяльності нічних клубів влітку на Херсонщині є критично важливою.

“Саме тому я вже звернувся до уряду з пропозицією переглянути зазначені обмеження і дозволити, з урахуванням епідемічної ситуації, ухвалювати відповідні рішення щодо діяльності розважальних закладів на засіданнях регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Пропоную власникам нічних клубів не робити заторів перекриттям мосту, а створити ініціативну групу та приходити на зустріч зі мною сьогодні о 17:30 в приміщенні обласної державної адміністрації”, - зазначив Юрій Гусєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні