У Волинській ОДА пообіцяли розглянути питання відновлення міжобласних перевезень

0
-3
У Волинській ОДА пообіцяли розглянути питання відновлення міжобласних перевезень
На Волині розглянуть питання відновлення пасажирських перевезень міжобласних транспортних сполученнях.

Про це пишуть на сайті Волинської ОДА.

Нагадаємо, у Луцьку перевізники та водії автобусів для міжобласних перевезень влаштували мирний мітинг.

Як запевняють перевізники, через карантинні обмеження вони доведені до відчаю, адже попри заборону працювати, змушені платити податки. Лише податок на землю та нерухомість відмінили на один місяць у березні. Навіть після того, як з 1 червня перевезення частково відновили, працюють у збиток.

На Волині через складну епідеміологічну ситуацію, окрім міжобласних, заборонені міжміські в Ратнівському, Камінь-Каширському та Шацькому районах, та частина приміських на окремих територіях, де таке рішення прийняли місцеві ради.

Це зумовлено високим рівнем захворюваності, який спостерігався на Волині упродовж останніх тижнів. Нині ж, як зауважив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко, ситуація дещо покращилась, тож у порядок денний чергової регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайний ситуацій, що відбудеться завтра, включено питання відновлення міжобласних перевезень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні