У районі на Волині завершили перший етап будівництва дороги за 11 мільйонів гривень. ФОТО

1
1
У районі на Волині завершили перший етап будівництва дороги за 11 мільйонів гривень. ФОТО
У Шацьку підійшло до завершення будівництво першої черги дороги сполученням Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове.

Загальна вартість робіт, які на сьогодні здійснювалися з центру Шацька (вулиця Степана Шковороди) в напрямку Світязя, становила 11,34 мільйона гривень, пише "Шацька РДА".

Інспектуючи новозбудовану ділянку дороги, яка реалізовується завдяки програмі Президента України «Велике будівництво», заступник голови Шацької райдержадміністрації Володимир Самусєв зазначив, що автомобільна дорога О 031600 Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове-/М- 07/ включена в перелік об’єктів, фінансування яких у 2020 році здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.


Перед початком робіт за кошти Шацької ОТГ було здійснено каналізування вулиці. Будівельні роботи з капітального ремонту автомобільної дороги місцевого значення О031600 Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове виконувало ТОВ «Вельт-Капітал» на замовлення Департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації.


Роботи були розпочаті в листопаді 2019 року. За цей час прокладено каналізаційну мережу та ливневу каналізацію. Встановлено сепаратор нафтопродуктів, прокладено мережу та встановлено опори сучасного LED освітлення. Зроблені тротуари та велодоріжки, огорожа проїзної частини, прокладено асфальтобетонне покриття та нанесена дорожня розмітка і виконаний благоустрій з зеленими насадженнями.

Наступним етапом передбачено продовження будівництва проїзної частини, велодоріжки та тротуарів по всій вулиці Степана Шковороди в напрямку села Світязь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці. Гарно виглядає, акуратно все так. Може дійсно з "Великим будівництвом" у нас з'явиться надія на нормальні дороги, а не напрямки на карті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні