--> Смерть патрульного у ДТП: що з поліцейським, який заснув за кермом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смерть патрульного у ДТП: що з поліцейським, який заснув за кермом

0
3
Смерть патрульного у ДТП: що з поліцейським, який заснув за кермом
На Волині повідомили про підозру поліцейському батальйону Управління патрульної поліції у Волинській області про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, вранці 6 липня двоє патрульних на службовому автомобілі Mitsubishi Outlender врізалися в електроопору.

Після аварії 25-річний Олександр Волошин потрапив у реанімацію з політравмою, складною черепно-мозковою травмою, крововиливом у черевну порожнину, переломом кісток тазу. Знаходився на штучній вентиляції легень. Серце патрульного перестало битися 7 липня. У нього залишилися дружина і маленька донька.

Наступного дня в мережі з’явилося відео страшної ДТП, у яку на службовому авто під час патрулювання потрапили поліцейські у Луцьку. На кадрах видно, як спочатку автівка спокійно рухається по дорозі. Аж раптом машина різко злітає на ґрунтову дорогу, де влітає в електроопору.

Слідство вважає, що зранку 6 липня поліцейський заснув за кермом, відтак службовий автомобіль на вулиці Володимирській у Луцьку з'їхав на узбіччя, зіткнувся з електроопорою, а напарник правоохоронця отримав травми, від яких наступного дня помер у лікарні.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні