Скільки волинян зареєструвалися на ЗНО з хімії

0
-2
Скільки волинян зареєструвалися на ЗНО з хімії
У п'ятницю, 17 липня, відбувається завершальне у цьогорічній сесії ЗНО з хімії.

Тест захотіли здати 350 волинян, – розповіла "Суспільному" завідувачка центру ЗНО на Волині Алла Корнейко.

Це одне з найменших тестувань на Волині за кількістю учасників, - розповіла Алла Корнейко. В області сьогодні відкриті 2 пункти тестування. Одне у Ковелі, інше у школі №24 міста Луцьк.

Станом на 10:00 учасники тестування проходять вимірювання температури та перевірку документів, щоб потрапити до пункту тестування.

Сам тест учасники поснуть складати об 11:00. Зі слів Алли Корнейко, до приміщення пустять тих, у кого температура тіла не вища за 37,2.

Тим хто не зміг, з поважної причини, потрапити на тестування з хімії, у центрі ЗНО радять терміново написати заяву на проходження тесту під час додаткової сесії. Впродовж 5 днів учасник має встигнути повторно подати документи до Львівського регіонального центру ЗНО.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні