Скільки учасників не з'явилися на ЗНО з хімії на Волині. ВІДЕО

0
8
Скільки учасників не з'явилися на ЗНО з хімії на Волині. ВІДЕО
На Волині 20% від усіх зареєстрованих на останній тест оновної сесії ЗНО не прийшли до пунктів тестування. Здати хімію вони зможуть під час додаткової сесії.

Про це розповіла завідувач центру ЗНО Алла Корнейко, передає "Суспільне Волині".

Тестуванням з хімії завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. На Волині працювала два пункти тестування у Ковелі та Луцьку. Здавати хімію зареєструвалося 350 волинян.

Абітурієнтів з інших районів до пункту тестування у Луцьку довезли автобусом.

Тест з хімії складається з 52 завдань, на виконання яких відведено 150 хвилин.

Учасникам, які з різних причини не потрапили на тестування з хімії, радять терміново заяву про участь у додатковій сесії.

"Таким учасникам необхідно впродовж 5 днів повторно подати документи до Львівського регіонального центру ЗНО", – каже Алла Корнейко.

З її слів, до пункту тестування у Луцьку допустили усіх хто з'явився на тестування. Учасників з підвищеною температурою не зафіксували.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні