У Луцьку на території ОСББ розпочали запланований демонтаж. ФОТО

0
-3
У Луцьку на території ОСББ розпочали запланований демонтаж. ФОТО
Департамент муніципальної варти розпочав демонтаж незаконних споруд та конструкцій біля будинку на проспекті Молоді, 10.

Про це інформують на сторінці департаменту у фейсбуці.

Сьогодні, 24 липня, працівники департаменту демонтували металевий гараж типу «черепашка», який незаконно там розміщувався.

На черзі демонтаж огорожі.

Роботи здійснюють відповідно до звернення мешканців ОСББ «Вікторія-Луцьк-1». Територія на якій розташовані вказані конструкції перебуває у вкрай занедбаному та недоглянутому стані, що довгий час створювало незручності мешканця будинку.

Ця земельна ділянка раніше перебувала в оренді підприємця Мальцевої А.В., яку неодноразово попереджали про необхідність її приведення до належного санітарного стану, проте жодних дій зі сторони суб’єкта господарювання зроблено не було.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні