Відійшла у вічність журналістка, яку називали легендою волинського радіо

0
-1
Відійшла у вічність журналістка, яку називали легендою волинського радіо
У Луцьку провели в останню дорогу члена спілки журналістів, ветерана обласного радіо Галину Петрівну Сухомлин.

Про це повідомив у фейсбуці журналіст Василь Федчук.


Починала Галина Сухомлин свою творчу стежину в 1965-му в Ковелі у міськрайонній газеті. Потім життєва стежка привела до Луцька . Тут 12 років була кореспондентом-організатором Луцького районного радіо, а потім незмінно 28 років віддано працювала в редакціі Волинського радіо на різних посадах.

"Я вдячний їй за скрупульозну роботу з листами слухачів, яких ми отримували 18-20 тисяч за рік, за чуйне шефство над колегами з міських і районних радіоредакцій, за професійну вимогливість на посту заступника головного редактора. Й на заслуженому відпочинку вона активно цікавилася творчістю тих, хто прийшов нам на зміну, давала їм слушні поради", – ділиться спогадами Василь Федчук.

Він розповів що Галина Петрівна разом з іншими ветеранами взяла участь у підготовці Книги согадів про 80-річну історію електронного ЗМІ Волинського краю, ювілей якого відзначили 10 травня цьогоріч.

"Вона в числі перших отримала цей примірник, уважно його прочитала й була вдячна колегам за добрі слова на її адресу. Це додавало їй сил у боротьбі із важкою хворобою", – зазначив колега.

Поховали Галину Сухомлин на міському кладовищі поблизу Гаразджі.

На фото Галина Сухомлин з колегами Миколою Генсецьким та Василем Федчуком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні