Волиняни вимагають знайти і покарати осіб, які зливають у Турію нечистоти

1
-15
Волиняни вимагають знайти і покарати осіб, які зливають у Турію нечистоти
Волиняни хочуть, аби встановили та покарали осіб, які зливають нечистоти у води річки Турії (Ковельське водосховище).

Таку петицію 20 липня зареєстрував Руслан Троцюк.

"Турія – річка в Україні в межах Волинської області. Права притока Прип'яті (басейн Дніпра). Є блакитною окрасою нашого краю зі своєю особливою фауною та флорою, як і у самій водоймі, так і на її берегах. Одним словом, є чим побавити Свій зір та слух! Також річка є зоною відпочинку для багатьох мешканців прибережних районів (риболовля, купання), а Ковельське водосховище, яке знаходиться в межах Турії, завдяки своїм масштабам дозволяє на своїх теренах проводити змагання з веслувальних видів спорту міжнародного рівня!" – йдеться в тексті.

Руслан пише, що й так невтішної ситуації – природнього заболочення та обміління заплав річки, ще додалося втручання людини у саме життя водойми.

"Протягом останніх років, особливо, коли водойма невкрита кригою, майже кожного ранку можна спостерігати підозрілу масну, піноутворюючу субстанцію на поверхні (схожу на нечистоти), яку прибиває хвилями до берега", – пише волинянин.

Він просить не ігнорувати ситуацію, а віднестися до цього відповідально і встановити походження та джерела потрапляння нечистот у води річки Турії (Ковельське водосховище), та негайно усунути їх.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лівньовку з боку Шевченка, яку перетворили в каналізацію, треба заварити. тай подивитись куди воду зливають, юні бізнесмени
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні