--> У місті на Волині вітали подружжя, які мають міцні шлюби. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині вітали подружжя, які мають міцні шлюби. ФОТО

0
5
У місті на Волині вітали подружжя, які мають міцні шлюби. ФОТО
26 липня в рамках святкування Дня міста у Володимирі-Волинському традиційно з подарунками та весільними обрядами привітали подружжя, які відзначили 50-річний та 55-річний ювілей спільного життя.

Про це інформують на офіційному сайті міста.

Цьогоріч у Володимирі-Волинському привітали 10 “золотих” подружніх пар: Олександра та Марту Бащуків, Володимира та Валентину Музичуків, Леоніда та Віру Війтиків, Галину та Ростислава Кушніруків, Василя та Віру Лясковських, Леоніда та Валентину Доманських, Миколу та Надію Гутів, Петра та Аллу Голячуків, Володимира та Олену Чуцьких, Валентина та Людмилу Гаганів.

Люди, які прожили один з одним стільки часу, довели, що справжня любов, безмежна повага і вірність існують. За півстоліття вони пережили і веселі, і сумні хвилини, підтримували одне одного у важкі часи, виховали дітей, а зараз тішаться онуками.

Пари, які кохання тримає разом понад 50 років, вітали вдома з короваєм та “дружбою”, роль якого взяв на себе начальник відділу культури і туризму виконкому Володимир-Волинської міської ради Роман Віслобоков. Мешканців Володимира, які зуміли зберегти любов один до одного упродовж десятиліття, привітала заступник міського голови Лариса Кулікова.

Родинам вручили пам’ятні подарунки та квіти. Як на справжньому весіллі лунали привітання молодим та найщиріші побажання щастя на довгі роки.

До слова, у Володимирі уже дев’ятий рік поспіль вітають “шлюбних” рекордсменів і вшановують тих, кого кохання тримає разом понад півстоліття. За історію існування свята привітали 80 пар, з яких 60 пар прожили разом 50 років, 7 пар – 55 років, 10 пар – 60 років, 3 пари – 65 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні