У Ковелі на сесію міськради викликали поліцію, щоб вивести учасника

0
3
У Ковелі на сесію міськради викликали поліцію, щоб вивести учасника
Мер Ковеля викликав поліцію, щоб вигнати ковельчанина з сесії міськради. Інцидент трапився на останній сесії Ковельської міської ради.

Пленарне засідання через пандемію коронавірусу відбувалося у закритому режимі. Про це повідомляє Ковель media.

Мешканці Ковель-2 в районі вулиці Поштова хочуть збудувати рекреаційну зону зі спортивним майданчиком. Для цього вже й підшукали земельну ділянку, однак її депутати міськради віддають під будівництво та обслуговування житлового будинку.

Представник громади Олександр Ксьондзик прийшов на закрите сесійне засідання, аби озвучити думку близько 200 чоловік, які у колективній заяві просять депутатів залишити дану земельну ділянку для облаштування там спортивно-оздоровчої зони.

"В мене склалося чітке переконання того, що відбулося вживання службовим становищем певних посадових осіб, які на мої усні запити від 6.03 та 11.03. 20-го року щодо надання цієї ділянки у власніть іншим особам, запевнили мене, що ця ділянка у найближчий час нікому надаватися не буде до повної її перевірки та законності. А уже 26.03.20 року рішення було міської ради «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Поштовій, 35", – зауважив Олександр Ксьондзик, коли йому надали слово

Представник громади також розповів, що в мерію надходило кілька звернень від мешканців мікрорайону. Одні з них просили надати земельну ділянку під індивідуальне будівництво, інші ж – так само як і він – залишити для розміщення там зони для відпочинку.

"Земельну ділянку по вулиці Поштовій, орієнтовною площею 641 квадратний метр, прошу не поспішати передавати у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, а залишити її у власності Ковельської міської ради, як об’єкт суспільної власності", – наполягав заявник.

На його думку, «цей район був завжди обділений увагою міської влади». А щоб дана земельна ділянка таки була відведена під відпочинкову зону, він навіть запропонував викупити її. Мовляв, готовий викласти з власної кишені чотири тисячі американських доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні