Терорист Кривош «заплатив» заручникам доларами

0
12
Терорист Кривош «заплатив» заручникам доларами
У сумках Максима Кривоша, який захопив у Луцьку автобус з закручниками, були не лише вибухівка та петарди, але й повні запаковані пачки іноземної валюти.

Про це стало відомо з власних джерел журналістам ТРК "Аверс".

Луцький терорист Максим Кривош поставив на вуха не лише Україну, але й Європу. Про нього висловився Ілон Маск, а на сторінці Вікіпедії, де розповідається про фільм "Земляне", який на вимогу терориста проанонсував особисто Президент України з'явилася графа про захоплення автобуса у Луцьку.

В кінці, як відомо, Максим Кривош вийшов з транспорту, і немов поклонився. А вже у суді для терориста влаштували цілу прес-конференцію, на якій чоловік своїми тезами про систему завоював загальну симпатію.

Кажуть, людей, яких тримав на мушці не ображав, і навіть давав бабусі заспокійливі. Як стало відомо журналістам, перед тим як здатися Максим Криворш попросив у людей вибачення і роздав заручникам гроші.

На запитання, чи роздавав долари кажуть – "так", але всі відмовилися брати. Люди кажуть не взяли до рук жодної купюри, але гроші, за їхніми словами, були фальшиві.

"Це були сувенірні гроші, він пропонував взяти на пам'ять. Це були не справжні гроші, він сам так і сказав, що це сувеніри, я вас підставляти не хочу. Я вам зразу скажу – це сувенірні гроші, – сказала заручниця Оксана.

"Лічно я не бачила. Я не бачила, чи були в нього, чи не були. Просто потім в кінці він вже вийняв якісь бумажки, похожі на гроші, на долари чи що. Він каже, що дайте шоферу – це якби несправжні гроші, але шофер не захтів брати. Це не справжні були, він так і сам сказав", – додала заручниця Руслана.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні