У місті на Волині зловили на гарячому злодія, який обікрав продуктовий магазин. ФОТО

0
3
У місті на Волині зловили на гарячому злодія, який обікрав продуктовий магазин. ФОТО
У Володимир-Волинському поліцейськими охорони на «гарячому» затримали зловмисника, який вночі обікрав продуктовий магазин.

Про це повідомляє управління поліції охорони у Волинській області.

Завдяки охоронній сигналізації та професіоналізму поліцейських охорони було затримано чоловіка, який забажав покращити свій матеріальний стан чужими грошима та розжитися недешевими тютюновими виробами.

Близько другої години ночі до пункту централізованого спостереження надійшов сигнал «тривога на об’єкті» з продуктового магазину, що знаходиться на вулиці Глушкова в місті Володимир-Волинський.

При прибутті до охороняємого об’єкту правоохоронці побачили розбите скло вітрини, а сам отвір в склі прикритий рекламним банером. По розміру отвору у розбитому склі, правоохоронці припустили, що в магазині може знаходитися стороння особа.

За декілька хвилин крізь цю діру почав вилазити чоловік тримаючи в руках блок цигарок. Чоловіка затримали.

Затриманим виявився 38-річний місцевий мешканець, який вже був у 2015 році засуджений за аналогічний злочин. У затриманого в процесі поверхневого огляду вилучено 1700 гривень та тютюнові вироби вартістю біля 500 гривень.

Разом із речовими доказами, чоловіка передали слідчо-оперативній групі Володимир-Волинського відділу поліції, яка прибула на місце події.

По даному факту затриманому загрожує кримінальна відповідальність за ст.185 ч.3 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років) Кримінального кодексу України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні