У Луцьку поділили земельну ділянку під Центральним ринком

0
4
У Луцьку поділили земельну ділянку під Центральним ринком
У Луцьку землю на правому боці Центрального ринку офіційно розділили на чотири різні ділянки.

Про це під час позачергового засідання 89 сесії Луцької міськради 29 липня повідомив радник міського голови Ігор Поліщук, передає «Волинь Online».

Він нагадав, що нещодавно депутати ухвалювали рішення про поділ земельної ділянки на правому боці ринку, де частково розташовані об’єкти нерухомості, а частково – незаконні металеві контейнери. Наразі офіційно зареєстрували чотири окремі земельні ділянки, а попередня ділянка припинила існування. Тому, з його слів, якими б не були подальші судові баталії, це не матиме значення, тому що єдиної ділянки більше не існує. Ділянки планують віддати «АвтоПаркСервісу» та КП «Парки та сквери міста Луцька», щоб там облаштували сквери, прогулянкові доріжки та рекреаційні зони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні