Пухлина в грудях 10 сантиметрів: онкохворій військовій з Волині потрібна допомога на лікування

0
-1
Пухлина в грудях 10 сантиметрів: онкохворій військовій з Волині потрібна допомога на лікування
Волинянка Ольга Козицька нещодавно дізналася про страшний діагноз – лімфома Ходжкіна. Жінка потребує фінансової допомоги, попереду її чекає дороговартісне лікування.

Про це Ольга Козицька повідомила у соцмережі, пише "Волинь. Правда".

33-річна Ольга Козицька – уродженка села Седлище Старовижівського району, виховує маленького синочка. Жінка навчалась у Рівненському державному гуманітарному університеті, працювала психологом у школі села Буцинь Старовижівського району.

У травні 2016 пішла на військову службу у 80 окрему десантно-штурмову бригаду у Львові, де живе і працює зараз діловодом стройової частини відділення персоналу.

29 липня Ольга дізналася свій діагноз – лімфома Ходжкіна (злоякісна пухлина лімфатичної системи). Хвороба дуже швидко розвивається.

«У моїй грудній клітці зараз росте пухлина, яка має вже 10 см. Так саме сантиметрів. Я потребую дороговартісного лікування, яке не можу потягнути самостійно. Всі мої заощадження були витрачені на аналізи та дорогі обстеження. Тому змушена просити фінансової підтримки в усіх, хто мене знає, в усіх, хто не байдужий до моєї біди. Буду вдячна будь-якій допомозі. Також буду рада молитві за мене, або ж просто теплому слову», – написала Ольга.

Реквізити картки:
4149 4991 2153 2202
Понедільник (Козицька) Ольга Миколаївна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні