У Луцьку пішохідні доріжки біля річки викладуть бруківкою

0
-12
У Луцьку пішохідні доріжки біля річки викладуть бруківкою
Цьогоріч у Луцьку планують здійснити поточний ремонт пішохідної доріжки від вулиці Грабовського до мосту через річку Жидувку.

Про це пише ІА Волинські новини.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 10 серпня, а аукціон має розпочатися 11 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 1,631 мільйона гривень.

За ці кошти мають розібрати бортове каміння, улаштувати корита та основи під бортове каміння, установити бетонне і залізобетонне бортове каміння, улаштувати підстильний шар і основу зі щебенево-піщаної суміші, викласти покриття з бруківки сірого кольору, улаштувати пандус, облаштувати та обгородити дитячий майданчик, встановити лавки і смітники.

Усі роботи планують виконати до 30 листопада поточного року.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні