Психіатри і слідчі досліджують книгу «луцького терориста» Кривоша

0
5
Психіатри і слідчі досліджують книгу «луцького терориста» Кривоша
Книгу, 2014-го року видавництва, яку написав терорист Максим Кривош, відправили на експертизу.

Про це під час брифінгу повідомив начальник слідчого відділу СБУ Волині Олександр Хитрик, передає "Суспільне Волині".

Слідчі пояснюють, досліджуючи книгу Кривоша, можна більше зрозуміти мотиви злочину та психічний стан чоловіка під час захоплення заручників та підготовки до терористичного акту.

Зі слів Олександра Хитрика, слідчі вилучили усі екземпляри книги які були знайдені у помешканні Максима Кривоша. У бібліотеках книги лишилися у вільному доступі.

Нагадаємо, книгу під назвою "Філософія злочинця" Максим Кривош написав 2014-го. У ній розповідав про своє бачення світу та тюремне ув'язнення. Свою книгу, чоловік який захопив 21 липня у Луцьку автобус із заручниками, видав у луцькій друкарні "Поліграф".

Як розповіла директорка видавництва, книга має 400 примірників. Редагувати власний текст видавництву Максим Кривош тоді заборонив. У друкарні книзі присвоїли бібліотечний код і тепер вона є у Науковій бібліотеці Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні