У Кременчуці нетвереза пара зайнялася сексом на очах у перехожих і поліції. ВІДЕО 18+

0
-7
У Кременчуці нетвереза пара зайнялася сексом на очах у перехожих і поліції. ВІДЕО 18+
У Кременчуці патрульні зупинили водія в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік зачинився в автомобілі й вступив у статевий акт із пасажиркою авто.

Про це повідомляє "ТСН" з посиланням на пресслужбу патрульної поліції міста.

Ввечері 28 липня жителька Кременчука заявила у поліцію про те, що до неї чіпляється нетверезий агресивний чоловік на вулиці Манагарова. Коли ж патрульні прибули на місце події, чоловік на цей момент вже зник на авто Daewoo Lanos.

Як розповіли патрульні, правоохоронцям все ж вдалось наздогнати водія на вулиці Олександра Білаша. Коли його зупинили, то чоловік не вийшов з машини і щоб уникнути відповідальності, почав займатись сексом з жінкою, яка сиділа поруч.

"Згодом чоловік таки відчинив вікно автомобіля. Йому оголосили про виявлення у нього ознак алкогольного сп’яніння. Йому було запропоновано пройти тест на виявлення алкогольного сп’яніння на місці, або ж у медичному закладі, від чого водій відмовився у присутності двох свідків. Також чоловік не показав посвідчення водія", – розповіла речниця патрульної поліції Кременчука Олена Власенко.

Водія відсторонили від керування, заблокувавши автомобіль, та склали на нього протокол за адміністративне правопорушення за статтею 130 та постанову за статтею 126.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні