Скандал у селі на Волині: закрили храм, бо священник привітав Путіна з Днем ангела

1
9
Скандал у селі на Волині: закрили храм, бо священник привітав Путіна з Днем ангела
У селі Галинівка Володимир-Волинського району селяни повісили новий власний замок на храм преподобного Сергія Радонежського.

Сталося це, як розповіли БУГу, 5 серпня, після того, як селяни дізналися, що священник УПЦ Олексій Шаран привітав у фейсбуці президента Росії Володимира Путіна з Днем ангела.

Як відзначили, селяни обурені діями настоятеля храму, отця Шарана.

Інформацію також підтвердив голова ОТГ Сергій Панасевич, зазначивши, що йому подзвонили анонімно та повідомили про подію.
Також передбачають, що цього тижня перед храмом відбудуться збори селян, де обговорюватимуть подію, хочуть бачити на них і самого священника Шарана.

Нагадаємо, священник Української православної церкви (МП) з Володимир-Волинського Олексій Шаран під дописом у фейсбуці привітав Президента Росії Володимира Путіна з Днем ангела. Після розголосу таких дій священника, він прокоментував цю ситуацію тим, що вітання надійшло Путіну випадково.

"По традиції, набраний текст взяв на розсилку всім, хто носить ім’я Володимир. Так як добре не розбираюся в смартфонах та фейсбуці, то помилково в розсилку попав президент РФ. Друзі побачили, підказали і я привітання видалив. Нікого не хотів цим образити", – пояснив священник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно зробили!
Дитячі пояснення-"погано розбираюся в смарфонах"-, а автоматичну розсилку налаштувати зміг? Ось тепер нехай пояснює кому він "служить", було б добре щоб пояснював би СБУ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні