--> «Батьківщина» – за людей, а люди – за «Батьківщину»: партія активно готується до виборів на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Батьківщина» – за людей, а люди – за «Батьківщину»: партія активно готується до виборів на Волині

0
-10
«Батьківщина» – за людей, а люди – за «Батьківщину»: партія активно готується до виборів на Волині
Політична партія «Батьківщина» братиме участь у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня. Партія висуватиме кандидатів у всіх без винятку громадах Волині з урахуванням змін децентралізації.

Про це у вівторок, 11 серпня, на пресконференції розповів народний депутат України, заступник лідера партії «Батьківщина», куратор виборів на Волині Іван Крулько.

Насамперед нардеп розповів, що «Батьківщина», яка має більш ніж двадцятирічну політичну історію, планує взяти участь у місцевих виборах. Кандидатів висунуть в усі 54 об’єднані територіальні громади Волинської області. Більше того, цієї ночі Центральна виборча комісія затвердила списки територіальних виборчих комісій по всіх областях, у тому числі – на Волині. Так, у кожній комісії буде два представники від «Батьківщини».

На зустрічі представили керівника Волинського обласного штабу Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», який відповідатиме за проведення виборчої компанії у Волинській області. Так, за вибори на Волині від «Батьківщини» відповідатиме депутат Луцької міської ради, перший заступник голови обласної організації партії «Батьківщина» Андрій Козюра.



40 ТИСЯЧ БАТЬКІВЩИНЦІВ ПІДУТЬ НА ВИБОРИ
За словами Івана Крулько, партія «Батьківщина» планує висунути на цьогорічні вибори по всій території України більш ніж 40 тисяч кандидатів у депутати різного рівня.

«Це будуть достойні кандидати. Ми витримаємо гендерну квоту, яка має складати 40% по всіх списках. Дякувати богу, в «Батьківщині» з цим проблем немає: ми маємо достатню кількість і чоловіків, і жінок, щоб сформувати професійну команду і плідно працювати», – наголосив нардеп.



За словами Крулька, кандидати від «Батьківщини», ідучи на вибори, представлять конкретну програму. Вони не говоритимуть про проблеми всієї України, а окреслять план дій в конкретному населеному пункті, в якому обиратимуться.

«Вони повинні знати, які потрібно відремонтувати дороги, які потрібно вирішити проблеми освітнього характеру, проблеми в медицині, що відбувається з соціальною сферою, яким чином органи місцевої влади в межах своїх повноважень будуть встановлювати ціни на ті чи інші тарифи. Це ті питання, які наші кандидати будуть обговорювати з виборцями, будуть брати на себе конкретні зобов’язання, а ми будемо спільно слідкувати, аби ці зобов’язання виконувалися», – відзначив народний депутат України.



ЗРАДНИКАМ У «БАТЬКІВЩИНІ» НЕ МІСЦЕ
Іван Крулько переконує, що жоден з тих, хто покинув ряди «Батьківщини», зрадив принципам партії, не буде висунутий «Батьківщиною» на вибори. Більше того, закон місцевих виборів передбачає також можливість відкликання депутатів за народною ініціативою.

«Я хочу сказати, що ті депутати, які будуть обрані, і не будуть виконувати принципи партії, з якими йде «Батьківщина» – будуть займатися корупційними діяннями, розмінюватимуть мандат народної довіри на мандат якихось однохвилинної вигоди, будуть відкликані», – він.



ГРАЛЬНОМУ БІЗНЕСУ ТА РЕЙДЕРСЬКОМУ ЗАХОПЛЕННЮ ЗЕМЛІ НА ВОЛИНІ НЕ МІСЦЕ
Нещодавно Верховна Рада ухвалила закон щодо грального бізнесу. Тоді «батьківщинці» виступили проти цього закону, з переконанням, що це спровокує перетворення України в суцільне казино.

«На місцевому рівні ми будемо боротися за те, щоб території були вільними від гральних автоматів. Щоб місцеві органи влади не погоджували відкриття цих залів. Ми не хочемо, аби знову була ситуація, коли наші українці будуть виносити останнє. Нам треба закрити всі підпільні заклади», – прокоментував закон нардеп.



За словами керівника Волинського обласного штабу Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Андрія Козюри, на найближчій сесії Луцької міської ради розглянуть проєкт рішення, щодо оголошення Луцька зоною, вільною від грального бізнесу

Крім цього, «Батьківщина» звернулася до Конституційного Суду щодо неконституційності закону, що стосується земельної реформи. Прийняття цього закону, за словами Івана Івановича, дає червоне світло рейдерському захопленню землі.

«Ми вже зараз починаємо бачити, що «ділки», які скуповують землю за безцінь, вже починають рейдерським чином готуватися до цього процесу. Ми створили «антирейдерський штаб», будемо захищати інтереси фермерів, простих селян», – розповів Іван Крулько.



«БАТЬКІВЩИНА» РОЗСЛІДУЄ КОРУПЦІЙНІ СПРАВИ

Питання подолання корупції для «Батьківщини» є основним та принциповим. У парламенті фракції Юлії Тимошенко вдалося домогтися створення тимчасової комісії, яка займається розслідуванням комерційних діянь на митниці та в податковій. До слова, Іван Крулько є головою цієї тимчасової слідчої комісії від «Батьківщини». За два з половиною місяці роботи ТСК вдалося розслідувати і довести до правоохоронних органів інформацію, що за 2019 рік більш ніж 30 мільярдів гривень не було виплачено в державний бюджет і через «фірми-скрутчики» було виведено із оподаткування.

«10 мільярдів гривень за 2019 і частину 2020 року виводилися кошти через неповернення валютної виручки. Коли з України відвантажувалися товари за кордон. В основному – це аграрна продукція. В Україну не потрапляли ні податки, ні кошти за продаж цієї аграрної продукції. Виростили, але від цього ніхто нічого не отримував. Ми будемо вимагати від правоохоронних органів відкрити кримінальні справи і контролювати, яким чином вони будуть розслідуватися», – розповів народний депутат.



За зверненнями тимчасової слідчої комісії, яку очолює заступник лідера партії «Батьківщина» Іван Крулько, правоохоронні органи розпочали 15 кримінальних проваджень. Лише за його заявами відкрили дев’ять кримінальних справ.

«БАТЬКІВЩИНА» НА СТОРОЖІ ІНТЕРЕСІВ ЛЮДЕЙ
Керівник Волинського обласного штабу Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Андрій Козюра розповів, що на Волині партія планує висунути більш ніж півтори тисячі кандидатів у депутати. Більше того, за його словами, «Батьківщина» – єдина структурована партія, яка має свої первинні партійні осередки у кожному селі та місці області.

«Можу сказати, що керівник штабу – це дуже відповідальна місія для мене. Я докладу усіх зусиль до того, аби «Батьківщина» перемогла на цих виборах, показала найвищий результат», – наголосив Козюра.



Він зауважив, що до «Батьківщини» завжди активно приходять люди, які вже зарекомендували себе з хорошої сторони. До команди вже долучився депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк.



«Ці люди хочуть йти на вибори саме з «Батьківщиною», бо вона завжди стояла на сторожі інтересів людей. «Батьківщина» – за людей, а люди – за «Батьківщину», – сказав керівник Волинського обласного штабу Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Насамкінець заступник лідера партії «Батьківщина» Іван Крулько додав, що фракція докладе максимум зусиль для того, щоб на Волині виборці не шкодували про свій вибір і чітко розуміли, що, віддавши свій голос за «Батьківщину», вони дійсно голосують за надійну єдину команду професійних людей.

«Тих людей, які дуже добре знають і усвідомлюють, що їм треба робити, як треба робити, які не є дилетантами своєї справи, і які зможуть дійсно гідно представляти своїх виборців в усіх рівнях рад», – відзначив Іван Крулько.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні