--> В області формують базу даних про коронавірус: волинян просять допомогти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В області формують базу даних про коронавірус: волинян просять допомогти

0
5
В області формують базу даних про коронавірус: волинян просять допомогти
В обласному архіві Волині формують нову колекцію відео та фотодокументів подій про COVID-19. ЇЇ планують створити за допомогою краян, тому просять усіх охочих надавати свої дані.

Про це розповів в інтерв’ю Суспільному Волині директор Державного архіву області Сергій Карасюк.

Потужності архіву дозволяють сформувати нову базу даних, - каже керівник Сергій Карасюк.

На офіційному сайті Державного архіву області розмістили оголошення, щоб громадяни та держустанови надавали будь-яку інформацію про COVID-19, для подальшого формування і зберігання інформації. Також працівники архіву звернулися в облдержадміністрацію, щоб їм надали дані із засідань комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Рекомендацію сформувати базу даних про COVID-19 дала міжнародна рада архівів. В обласному державному архіві створюють базу даних із репрезентативною інформацією про життя суспільства в цей момент, - каже директор установи Сергій Карасюк.

Нині сховища обласного архіву заповнені на 86%, – розповів директор закладу Сергій Карасюк. Сказав, що поки інформації від волинян ще не надходило.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні