Дві вчительки з Луцька можуть отримати чверть мільйона гривень

0
3
Дві вчительки з Луцька можуть отримати чверть мільйона гривень
Двоє вчителів навчальних закладів Луцька увійшли в топ-50 фіналістів національної премії найкращих вчителів України «Global Teacher Prize Ukraine 2020».

Про це йдеться на сайті «Освіторія».

До списку 50-ти найкращих вчителів України, які боротимуться за чверть мільйона гривень, увійшли:

Вчителька початкових класів КЗЗСО «Луцький ліцей № 27 Луцької міської ради Волинської області» Оксана Словік

У своїй анкеті пані Оксана поділилася методикою шахового поля, де фігурами виступають самі учні. Ця методика використовується як для гри у шашки на перерві, так і для змагань між кількома класами, на уроках для вправ та ігор «Вірю не вірю», «Так-ні», «Наведи аргументи», «Переконай» тощо. Основною ідеєю такого шахового поля було згуртування класної спільноти. Ще однією родзинкою освітнього процесу її класу є психологічна вправа-гра «Розкажи від імені свого героя».

Вчителька англійської мови Луцької гімназія № 18 Луцької міської ради у Волинській області Світлана Трофимчук.

Пані Світлана на своїх заняттях намагається відповідати потребам своїх учнів. Результатом її роботи є численні методичні рекомендації для вчителів. Після перемоги в конкурсі «Учитель року-2009» проводить авторську школу з викладання англійської в Луцьку. Стала тренером Британської Ради та отримала можливість викладати на всеукраїнському рівні.

Довідково:

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році. Переможцями минулих років стали Олександр Жук, Паул Пшенічка і Наталя Кідалова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні