У Луцьку і районі за ніч спалили два автомобілі

0
4
У Луцьку і районі за ніч спалили два автомобілі
У ніч з 16 на 17 серпня на Волині вщент згоріли дві автівки.

Про це розповіла керівниця відділу волинських рятувальників Ірина Варварук, передає "Суспільне Волині".

Ймовірною причиною пожежі в обох випадках є підпал.

Нагадаємо, о 1-й ночі трапилася пожежа в місті Луцьку на вулиці Саперів, 10. Там зайнявся автомобіль "Ауді". У мережі користувачі виклали відео нічної пожежі у дворі багатоповерхівки. На момент знімання на місце події вже прибули рятувальники.



"Пожежа виникла з переднього лівого колеса, автомобіль знищений повністю і пошкоджено автомобіль "Шевроле", який стояв поруч", - каже Ірина Варварук.

На місце події викликали слідчооперативну групу. "Поки що йдеться про навмисне пошкодження чужого майна, що завдало значних збитків. Триває досудове розслідування", - розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Ще одна пожежа трапилася з автомобілем о 12:15 ночі. В Луцькому районі село Рованці загорівся легковий автомобіль "Фольксваген Пасат". Вогонь знищив салон автомобіля, моторний відсік і пошкодив лако-фарбоване покриття. "Автівку ймовірно теж підпалили", - кажуть рятувальники.

Ще одне авто зайнялося у Луцьку напередодні. Як розповіла Ірина Варварук, пожежа виникла в салоні автомобіля на вулиці Єршова в Луцьку. Машина згоріла повністю, також було пошкоджене авто, що стояло поруч. Ймовірна причина займання - необережне поводження з вогнем, а саме залишена цигарка.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні