На Волині відбудуться авіаційні навчання: скидатимуть з літаків бомби і пускатимуть ракети

0
3
На Волині відбудуться авіаційні навчання: скидатимуть з літаків бомби і пускатимуть ракети
На території авіаційного полігону військової частини А1547 у період з 19 по 21 серпня будуть відбуватися навчання авіації з практичним застосуванням авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет) в день та вночі.

Про це повідомив командир військової частини А1547 Олександр Балтян.

Повідомляється, що у відповідності до Настанови з полігонної служби Повітряних Сил Збройних Сил України, затвердженої наказом Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України №318 від 29 серпня територія авіаційного полігону є забороненою зоною для населення і осіб, що не мають прямого відношення до його роботи.

Вхід та в’їзд на територію авіаційного полігону
категорично забороняється. Межі полігону встановлюються
шлагбаумами і попереджувальними покажчиками з написами:

“НЕБЕЗПЕЧНО! ТЕРИТОРІЯ ПОЛІГОНУ! ПРОЇЗД І ПРОХІД СУВОРО
ЗАБОРОНЕНО!”


Незважаючи на неодноразові звернення з боку командування авіаційного полігона до органів місцевого самоврядування, проведення роз’яснювальної роботи серед населення, на територію авіаційного полігона продовжують потрапляти люди, які не мають прямого відношення до роботи на ньому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні